Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kernpakket

Het Kernpakket biedt een snelle en effectieve manier om de juridische risico’s binnen jouw onderneming te identificeren en direct aan te pakken. Zo maken we jouw (nieuwe) onderneming direct weerbaar!

Inhoud Kernpakket

Het Kernpakket bestaat uit de Kernscan en vier uur juridische ondersteuning.

Met de Kernscan brengen we direct overzichtelijk in kaart waar de juridische zwakheden binnen jouw onderneming liggen en hoe we dit kunnen oplossen. De uitkomsten van de Kernscan worden opgenomen in een overzichtelijk rapport. Zijn er risico’s gesignaleerd of voldoet de onderneming niet aan bepaalde wet- en regelgeving? Dan wordt dit altijd in het verslag duidelijk toegelicht. Zo is het voor jou altijd duidelijk waarom iets als een risico wordt gezien.

Met de vier uur juridische ondersteuning in het Kernpakket kunnen de gesignaleerde juridische risico’s direct weggenomen worden. Deze uren kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor het opstellen van nieuwe documenten zoals algemene voorwaarden of een samenwerkingsovereenkomst, of voor het wijzigen van bestaande documenten. Als je de uren niet opmaakt, blijven ze nog een jaar beschikbaar om op een later moment alsnog te gebruiken.

 

Voor wie is het Kernpakket bedoeld?

Het Kernpakket is zowel geschikt voor ondernemingen die hun juridische fundament willen verstevigen als ook voor startups die een sterk juridisch fundament willen leggen. Dit is belangrijk omdat veel ondernemingen onnodig juridisch risico lopen door het niet op orde hebben van essentiële juridische documenten, zoals contracten en algemene voorwaarden. Hier biedt de Kernscan uitkomst door een helder overzicht te geven van de juridische status van de onderneming, waarbij wordt aangegeven wat al goed geregeld is, wat verbeterd moet worden en welke aanvullende stappen nodig zijn om risico’s te beperken. Het Kernpakket pakt de geïdentificeerde risico’s direct aan met de vier uur aan juridische ondersteuning.

Voor startende ondernemers zijn juridische zakenvaak een complexe uitdaging. Toch is het juist van belang om juist als startende ondernemer aandacht te besteden aan een goede juridische basis. Hiermee voorkom je later een hoop onnodige juridische problemen. De Kernscan helpt startups om inzicht te krijgen in de wettelijke regels die gelden en welke juridische documenten onmisbaar zijn. De vier uur aan juridische ondersteuning in het Kernpakket kunnen direct ingezet worden voor het opstellen van onmisbare documenten.

 

Tarief

Het Kernpakket, dat bestaat uit de Kernscan en vier uur juridische ondersteuning, is beschikbaar voor €395,- exclusief btw.

 

Maak vrijblijvend kennis

Wil je de juridische risico’s binnen jouw onderneming direct aanpakken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking via het contactformulier, de WhatsApp-button op deze pagina of via 040 304 13 84.

Heb je vragen of wil je graag eens kosteloos kennismaken?

Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan