Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Als ondernemer ben je constant op zoek naar nieuwe kansen in een dynamische markt. Hierdoor krijg je te maken met nieuwe risico’s en veranderende wettelijke regels. Juridische risico’s kunnen onverwachts opduiken en veel impact hebben op het bedrijf. Het is daarom verstandig om regelmatig te controleren welke juridische risico’s er zijn en hoe die weggenomen kunnen worden. Met de Kernscan brengen we direct overzichtelijk in kaart waar jouw juridische zwakheden liggen en hoe we dit kunnen oplossen.

Hoe werkt de Kernscan

Elke onderneming is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften, waardoor één standaard Kernscan niet volstaat. Een grondige scan vereist een goede kennis van de onderneming. Om deze reden starten we altijd met een kennismakingsgesprek, zodat we jouw onderneming grondig leren kennen.

Na het kennismakingsgesprek brengen we de juridische risico’s in kaart door een grondige controle van de belangrijkste juridische documenten binnen de onderneming en op basis van een lijst met vragen en stellingen.

Op basis van de ingevulde stellingen en vragen zal een ondernemingsrechtjurist de bestaande en potentiële juridische risico’s binnen de onderneming signaleren. Daarnaast zullen de belangrijkste documenten grondig worden gecontroleerd. Wat jaren geleden misschien een prima document was, kan vandaag de dag namelijk achterhaald zijn. Niet alleen veranderen de wettelijke regels steeds, ook de onderneming verandert.

De uitkomsten van de Kernscan worden opgenomen in een verslag, geschreven in heldere en makkelijk te begrijpen taal. Het verslag bevat per gebied een duidelijk overzicht van wat al goed is geregeld en waar nog aandacht aan besteed moet worden. Wanneer risico’s gesignaleerd worden, worden deze altijd duidelijk toegelicht in het verslag. Zo is het voor jou altijd duidelijk waarom iets als een risico wordt gezien.

 

Inhoud Kernscan

Tijdens de Kernscan kijken we naar meerdere belangrijke punten. Wat nu echt belangrijk is, hangt natuurlijk af van de soort onderneming. Na het kennismakingsgesprek zullen daarom de definitieve punten pas worden vastgesteld. De Kernscan kijkt in ieder geval naar de volgende punten:

 

Maak vrijblijvend kennis

Benieuwd waar de juridische risico’s binnen jouw onderneming liggen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking via het contactformulier, de WhatsApp-button op deze pagina of via 040 304 13 84.

Kernpakket

Direct overzichtelijk in kaart gebracht waar jouw juridische zwakheden liggen. En we lossen het meteen voor je op!

Lees meer over ons Kernpakket

Ondernemen met zekerheid

Zoek je als ondernemer naar betrouwbaar juridisch advies? Bij Kernjuristen vind je de juridische expertise die je nodig hebt. Onze specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en privacyrecht bieden op maat gemaakt advies voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar juridische begeleiding of specifieke overeenkomsten nodig hebt, Kernjuristen ondersteunt je optimaal.

Versterk jouw onderneming

Bij Kernjuristen richten we ons op het versterken van jouw onderneming. Dit doen we door het zorgvuldig opstellen en beoordelen van contracten, gericht juridisch advies voor zowel startups als het mkb, en het op maat maken van onmisbare juridische documenten zoals algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en privacyverklaringen. Zet vandaag nog de stap naar een juridisch sterke onderneming met Kernjuristen.

Heb je vragen of wil je graag eens kosteloos kennismaken?

Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan